30 aug. 2008

Mobbebilder

Nu har jag börjat ta bilder med min nya mobil.
Så ge er till tåls medans jag plöjer bruksanvisningen på hur jag får över bilderna till datorn.

Har dessutom lite bloggtorka just nu.
Men ett GRATTIS till en nybakad taxichaufför kan jag klämma in!
Hoppas du börjar köra på nätterna oxå så jag får skjuts hem från statt.
Med tjejtaxa.
Bra jobbar Mr B!
Alla på jobbet hälsar och grattar!
När lämnar/hämtar du första lasset med barn?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tack! Det är så skönt att äntligen bli av med pressen och bevisa för mig själv att jag ju faktiskt kan köra bil. Men jag tror inte jag kommer få kortet än på minst två veckor. Massa pappersvändande ska det ju vara först..

Är det inte diskriminering med tjejtaxa? (: När man införde samma taxa för killar och tjejer vad gäller frisören (ja jag har kanske inte råd att klippa mig vetja (: ) så måste det ju vara samma i taxin med.. Fast jag är inte den som är den.
Storfyndat på IKEA?

Olle sa...

Stoppa i usb-sladden (som jag antar följde med), välj filöverföring på mobilen när det poppar upp på displayen, och sen är det bara att "dra-o-släppa" bilderna ifrån mobilmappen till datorn. Busenkelt! :)

LoWa sa...

Mr B: De vill alltså dubbelkolla att du kan köra bil? Jag menar du har ju körkort sen innan. Nä tjejtaxa är inte diskriminerande. Det är ju ganska tydligt att tjejer oftare än killar blir våldtagna på väg hem från krogen. Visst!? =)
Olle: Tackar - jag har inte ens orkat plockat fram bruksanvisningen än! Och jag vågar inte bara trycka och testa. Jag är en försiktig general...